Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@05:21:51 GMT

پنج رویداد جهان

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۹۹۱۷۰

پنج رویداد جهان

شاهکار جدید ترامپ برزیل «ژائیر بولسونارو» رئیس‌جمهوری برزیل از موتورسواران خواسته است روز یکشنبه با نقض عمدی محدودیت‌های کرونا در این کشور در خیابان‌های ریودوژانیرو تجمع کنند. این درخواست رئیس جمهوری برزیل یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که فرماندار ایالت مارانیائو در شمال شرقی برزیل، بولسونارو را به‌دلیل نقض ممنوعیت محلی برگزاری مراسم با حضور بیش از صد نفر و نزدن ماسک جریمه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ویروس کرونا در برزیل تاکنون بیش از چهارصد هزار کشته بر جای گذاشته است که یکی از بالاترین ارقام مرگ و میر در جهان به شمار می‌رود.       --- کمپین داعش برای زنان زندانی یک کارزار اینترنتی که طرفداران داعش در حمایت از زنان زندانی و بویژه زندانیان در بازداشتگاه‌های سوریه به‌راه انداخته بودند، پس از نزدیک به سه هفته فعالیت و انتشار نزدیک به ۱۵۰ قطعه مختلف تبلیغاتی به کار خود پایان داد. گروه‌های رسانه‌ای حامی داعش در این مدت ده‌ها آیتم تبلیغاتی در رابطه با این موضوع تولید کردند که بیشتر در قالب پوستر بودند. بسیاری از پوسترها زنان سیاه پوشی را به تصویر می‌کشند که به‌همراه فرزندان خود در اردوگاه‌های سوریه نگه داشته می‌شوند. این کمپین از مردان می‌خواست برای آزاد کردن یا گرفتن انتقام زنان اقدام کنند.   --- کشف جسد 21 ورزشکار چینی شرایط بد آب و هوایی باعث مرگ دست‌کم ۲۱ نفر از شرکت‌کنندگان در یک مسابقه دو کوهستانی در شمال غرب چین شد. گفته شده کاهش شدید دما، تگرگ و یخبندان شدید باعث شد که شرکت‌کنندگان در این مسابقه جان خود را از دست بدهند. این مسابقه ۱۰۰ کیلومتری  دیروز در منطقه‌ای توریستی در استان «گانسو» برگزار شد. خبرگزاری شین‌هوا گفته که پس از مفقود شدن شماری از ۱۷۲ شرکت کننده، این مسابقه متوقف شد. اجساد این دوندگان در پی عملیات تجسس امروز پیدا شد.         --- یک میلیون قربانی کرونا در امریکای جنوبی شمار جان‌باختگان بیماری کووید۱۹ در امریکای جنوبی از مرز یک میلیون نفر گذشت. گزارش‌ها حاکی است که در لیما، پایتخت پرو، مبتلایان کرونا به‌دلیل کمبود امکانات و نبود تخت خالی برای بستری در راهروهای بیمارستان‌ها جان می‌دهند. آمارها نشان می‌دهد به‌طور متوسط ۳۱ درصد از مرگ‌ومیرهای ناشی از ویروس کرونا در ماه مه (اردیبهشت- خرداد) در امریکای جنوبی ثبت شده است.       --- هجوم گدازه‌ها به شهر 2میلیون نفری فوران کوه آتشفشان «نیراگونگو» در کشور کنگو باعث شده  هزاران نفر از جمله کودکان، زنان و افراد مسن  شهر« گوما »را ترک کرده و به کشور همسایه رواندا و همچنین نقاطی دیگر بگریزند. ساکنان گفته‌اند که بوی شدید سولفور در هوا پراکنده است. جریان گدازه‌های آتشفشانی پس از رسیدن به فرودگاه گوما، اکنون متوقف شده است، اما مقامات دستور تخلیه  این شهر 2 میلیون نفری را داده‌اند، هر چند که به نظر می‌رسد  فوران این آتشفشان بخش اعظمی از شهر را تهدید نمی‌کند؛ هنوز گزارشی از تلفات منتشر نشده است؛ آخرین بار  که کوه آتشفشان نیراگونگو در ۱۹ سال پیش فوران کرد، ۲۵۰ نفر کشته شدند.    

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • اعلام رای انضباطی دیدار پرسپولیس و سپاهان/ بازی رفت و برگشت فقط با حضور زنان!
  • 2 مسابقه مهم برای رویداد پادشاهی رینگ در عربستان تایید شدند/ اخبار WWE
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ